Home MUZZ: Muziekblog MOVV: Filmblog


maandag, januari 02, 2006:

TV Tip: Op z'n Hollands


De eerste TV Tip van 2006. Ook zo benieuwd? Deze keer Op z'n Hollands, de reallife soap van de misschien wel de lelijkste pornoster van Nederland, Kim Holland.
Holland - een flink balkon ('een beetje van mezelf en een beetje van de dokter'), torenhoge stiletto's en knetterstrakke jeans - blijkt blij met de reeks. [...] Maar eerlijk is eerlijk, beseft ook de voormalige Jehova's getuige, een erotische actrice huur je niet alleen in om haar een potje te laten stofzuigen en te euroshoppen voor de camera. Of vanwege haar blunders tijdens rijlessen en haar intieme kroelpartijen met lievelingskat Kip, ('Kippieeeee, Kippieee') formaatje theemuts.

"En daarom zul je me ook zien tijdens spannende huisfeestjes die ik organiseer en bij de intake-gesprekken met jongens en meisjes die voor het eerst een sessie of een opname gaan maken. Ik werk alleen met amateurs, hobbyisten. Vind ik spannender. Maar ik vraag ze altijd: Wil je dit echt? Mijn ultieme advies: doe geen dingen die je niet wilt. Je moet jezelf kunnen geven, maar niet weggeven." [...]

In Op z'n Hollands registreert de camera geen heftige interactie of vleesbotsingen. Want: ook 12-jarigen moeten ernaar kunnen kijken, luidde de eis van Talpa. "Begrijpelijk. Maar verder zul je alles zien in ons huishouden. Privacy? Waarom? Alles mag worden gefilmd. Omdat ik wil dat de mensen mij begrijpen."
Op z'n Hollands, vanaf vanavond 12 weken lang op maandag om 21.30 op Talpa.

Kokstra schreef dit, om 12:20



Wie hier?



De vraag




Woord op!

- Sexkimo
- Sneukimo
- Ukelelijk

Advertentie