Home MUZZ: Muziekblog MOVV: Filmblog


donderdag, januari 05, 2006:

Deelnemers Hotel Big Brother


Er komt een nieuwe editie van Big Brother aan, deze keer met Bekende Nederlanders die moeten proberen in een soort hotel zoveel mogelijk geld te verdienen voor het Rode Kruis. Mensen mogen betalen om bij hun te komen slapen, eten en andere dingen. Elke week is er een andere baas en logeren er twee BN'ers. Heeft dus verder echt geen reet meer met het originele Big Brother te maken, maarja. Wat doe je eraan.
Talpa start op 14 januari met de uitzendingen van Hotel Big Brother. Hotel Big Brother wordt gerund door Gert Timmerman, Viola Holt, Bonnie St. Claire, Kelly van der Veer, Monique Sluyter, Frank Awick en Bart Spring in 't Veld. De opdracht is zoveel mogelijk geld te verdienen voor het Rode Kruis. "We rekenen op de inventiviteit van de bewoners én hun adressenboek", aldus Patrick Scholte van Talpa in de Telegraaf.
Dus. Gert wie? Da's die gast van Gert en Hermien, zo'n carnavalsduo o.i.d. Viola Holt is dik, Bonnie St. Claire is een professioneel drankorgel en Kelly dankt haar hele bekendheid aan Big Brother dus die vond het wel leuk om nog eens mee te doen kennelijk. Monique Sluyter is een soort naaktmodel/seksachtigiets. Van Frank Awick had nog nooit iemand buiten Amsterdam gehoord, hij werkt daar bij de lokale tv en is daar een soort Kwalbert Verlinde. Bart Spring in 't Veld is de winnaar van de eerste Big Brother uit 1999. Het zou leuk kunnen worden, maar dachten je ouders ook toen ze je aan het creëeren waren, en zie wat voor monster daaruit is gekomen. Vanaf 12 januari te volgen via www.hotelbigbrother.tv, en vanaf 14 januari de kick-off op tv.

Kokstra schreef dit, om 13:36



Wie hier?



De vraag




Woord op!

- Sexkimo
- Sneukimo
- Ukelelijk

Advertentie